søndag 27. april 2008

Livet er Kiwi-grønt.

Dette skjedde her om dagen, og det var sinnsykt koselig: Sjefen min på Kiwi ringte og sa "hei, nå som du har sagt opp og sånn har vi tenkt å ansette ei ny ei. Hun er SKIKKELIG flink!!!! Har du lyst å bare slutte nå sånn at hun kan begynne?"

Selvfølgelig vil jeg det, men jeg vil jo at alle skal begynne å grine og savne meg og at det skal bli litt spetakkel rundt det, lzm. Men den gang ei. Fikk ei melding litt seinere med litt grining i da, men det var liksom ikke nok for meg, hvis du skjønner.

Ellers måtte jeg rømme til K-town i helga. Det har vært LIVETS flukt. Jeg har ligget på sofaen til ho mor og spist opp kjøleskapet hennes. Og drukket all brusen hennes.
Det vittigste/koseligste som skjedde i løpet av denne helga var at meg og stefar satt oppe til langt på natt på fredagen og kjasa om laust og fast og pløyde gjennom jaffal en halv kartong rødvin PLUSS ei flaske PLUSS noen øl. Han er sånn en jovial kar, han stefaren min.

Ellers har jeg lært lillesøstra mi å like Beatles. Endte med at hun stjal den ene cden min, da. Men ellers er det jo verdt det, kan du si!

Ærlig talt: Jeg har ikke overveldende lyst til å dra tilbake til O-town i kveld.

1 kommentar:

Mai Linn sa...

SVAKT muggen for at du ALDRI nevner meg i bloggen din selv ikke når vi har hatt et tårevått farvel før jeg reiste over havet. HATER DEG!